Puss på livet, oh so wonderful!
Publicerat den

Det är jävligt skönt att ha en blogg. Där man kan skriva vad man vill, när man vill, hur man vill. Utan att någon klagar.
 
Just nu måste jag bara få skriva av mig..
Jag är otroligt orolig i kroppen och känner mig inte bekväm eller trygg i min närvaro.
Det är bara för mycket just nu, med pengar, med att hitta jobb. Allt.
 
Jag är redan trött på att gå hemma och inte göra något. Att behöva be folk om pengar och inte kunna försörja mig själv. Jag klarar inte av det. Det bryter ner mig psykiskt..
 
Jag orkar inte, jag har försökt se ljust på allting och njuta av livet och vad det har att bjuda på nu när jag är "vuxen", but I can't fucking settle down!! Jag sprängs snart! Suck. Och även det här med anställningsintervjun, jag skulle få svar inom en vecka och nu har det snart gått 3 veckor.
 
 
NEJ NU TÄNKER JAG GÅ OCH DÖ ELLER NÅTT. BYE


Stick around
Publicerat den

Oj!
Long time no see.
 
Har haft fullt upp den senaste veckan och jag lovar er att det kommer en bildbomb och ett långt inlägg om min senaste vecka! Just nu slutför jag ett fotojobb, så har inte tid nu!
 
Puss på er!


It's driving you mad
Publicerat den

Ja, nu är jag vaken så här sent igen.
Så jäkla korkat av mig, men jag kan sova i bilen imorgon.
 
Just det, har glömt att berätta det! Imorgon åker jag, pappa, mina systrar, farmor, farfar och jag till Gotland i en hel vecka! Det kommer bli jätteroligt, har aldrig varit där! Kameran kommer med och jag hoppas på fint väder! Jag kommer inte kunna blogga något när jag är där då jag inte har internet.
 
Men det kommer ett långt inlägg sen och massa bilder! Det lovar jag.
 
Varför är jag uppe nu då mån tro? Jo, jag gör det dumma misstaget att jag är vaken till 02:30 ungefär och kommer då på "JUST DET! Jag ska upp klockan 6 imorgon.." Och då är det ingen ide för mig att vara sova, för då kommer jag inte upp den tiden jag måste. Men men, som jag skrev längre upp. Jag kan sova i bilen.
 
Och nu när jag ändå är vaken så har jag haft en massa tid att fundera över vissa saker. T.ex. Min gamla klass på estet. Det har inte riktigt gått in i mitt huvud än att vi inte ska tillbaka till estet i Augusti och det gör mig ledsen. Och vi har inte setts på länge allihopa, det suger. Jag känner att jag måste ta tag i det, få ihop något. Hoppas alla är på bara!
 
Sen är rädd inför beskedet om jobbet jag sökt. Dom sa att jag skulle få svar inom en vecka. Ja, nu har det gått en vecka och jag har inte hört något? Snälla, kan ni bara berätta om jag fått jobbet eller inte!?
 
Blev lite arg nu. Men, skit i det. Har roliga saker att se fram emot.
 
Veckan på Gotland med familjen tillexempel. Sen den 28:e ska jag åka upp till järvsö och fota Sara, hennes kille och deras dotters dop. Det ska bli så roligt att få prova på något nytt! Så nu när jag är på Gotland ska jag öva som satan på att fota människor, har rena rama tjocka släkten med mig nästan, så att hitta modeller är inga problem. Ska prova på att fota i motljus också, har inte gjort det ordenligt än. Sen ska jag även prova och utforska lite mer kring reflexskärmen och dess olika färger!
 
Sen den 5:e Augusti åker jag och Philip upp till Undersvik igen för att vara ledare på ungdomslägret där! Det ska bli så kul då vi varit deltagare på det lägret förut när vi var yngre och det brukade vara den bästa veckan på året! Man har alltid roligt där!
 
Och det är skönt att umgås med andra i samma ålder som också har diabetes. Visst, nu låter vi som "anonyma diabetiker" som Anders så fint sa det. Men det är inget sånt, det är skönt att kunna prata ut och diskutera saker utan att behöva förklara vad allt är, som ketoner, hbA1c och allt sånt. (I guess you don't know what that is huh?)
 
Nu ska jag fortsätta att packa och sen göra några tidsinställda inlägg som ni kan få läsa medans jag är borta, roligt va? Har aldrig gjort något sådant, måste komma på vad jag ska skriva bara.. haha!
 
Puss på er
 


God and his priests and his kings
Publicerat den

Just det!
En annan anledning till att jag vill få jobb och en bostad är att jag har en sådan bebislängtan.
Och nej, det har inget att göra med att "ÅH! Jag vill ha en bebis bara för att!!".. Jag känner en seriös längtan efter det, efter att skapa ett nytt liv, vara mamma, stadga mig.
 
Jag känner att jag upplevt mycket och även att jag kan ge upp det här "ungdomslivet". Jag har känt så länge. Och nu kan jag knappt bärga mig längre. Jag vill ha en liten bebis att hålla i och vagga till söms. Sen en liten unge som springer runt på små fötter tidigt om mornarna. Efter det vill jag ha ett barn som kommer hem från första dagen i skolan och berättar hur roligt det varit. Och sedan en tonåring som klagar, över killar, fulhet och dumma lärare. Någon man måste trösta när det behövs, andra dagar skratta med, skydda. Älska.
 
___________________
 
Nej gud, nu släpper vi det där seriösa. Tänkte berätta en liten sak. 
Jag avskyr färgglada barnkläder med ränder, prickar och mönster. Det är något av det värsta jag vet. Även omatchande kläder på ett barn.
 
Visst, nu kanske jag låter helt från vettet.. "Det är ett barn, inte en accessoar.."
Nej, sure I know. Men man kan väl klä dom lite vettigt iallafal? Skämtar bara. Men alla har olika smak. Och jag kommer klä mitt arn som jag vill. Sen när dom är gamla nog att välja kläder själv, så får dom göra det!
Här är ett litet smakprov på kläder jag gillar på små barn!
 
Sött. Nej nu bloggar jag inte mer förrän jag har sovit! Godnatt!


A lifetime of war
Publicerat den

Hej alla fina!
 
Ja, som sagt så var jag på anställningsintervju igår. Det kändes helt okej till en början (förutom mina nerver, dom dödar mig). Sen när det var dags så fick jag panik, tror jag babblade bort min chans att få jobbet. Orkar inte gå in mer på vad som hände på intervjun, jag hoppas bara att jag får jobbet nu.
 
Visst, det är inget prestigefyllt jobb precis. Men come on, det är ändå ett jobb, med helt okej lön! En lön som t.om kanske skulle räcka till eget boende faktiskt. Och det är prio ett, att hitta ett jobb som jag kan tycka är roligt, som ger mig något och som kan ge mig en sådan lön så jag kan skaffa eget, med min Anders!
 
Och om vi ska gå in på det spåret, att flytta ihop med Anders. När jag pratar med folk om att flytta till eget och den eviga frågan kommer upp "Kommer Anders följa med?" så blir jag nästan lite irriterad. Det är väl klart att om jag hittar eget, så vill jag väl att min pojkvän ska flytta med mig?
 
Sen kommer följdfrågan.. "Kommer han skaffa jobb då eller hur ska han hjälpa till med alla kostnader?".
 
Ja. Bra fråga. Självklart kommer han väl skaffa jobb.
Jag vet att han aldrig skulle snylta på mig, jag känner honom. Han skulle ordna upp sådant. Det som gör mig arg är att jag får känslan av att alla tänker "är du en toffel eller? Bli inte en dörrmatta, snälla?". Och jag är inte det. Men självklart skulle jag väl ta med min Anders om jag fixade eget boende, jag vill ha honom i mitt liv.
 
Gud, jag skriver så invecklat och hit och dit och blä. Släpper det där nu, jag tror ni förstår vad jag menar!
 
Nej, som sagt. Prio 1 nu är att fixa ett jobb och jag väntar just nu på svar från min anställningsintervju. Dom sa att jag skulle få svar inom en vecka. Antingen får jag jobba heltid (Alltså, 40/t i veckan) eller halvtid (uppenbart, 20/t i veckan)
 
Skulle jag få jobba heltid skulle det räcka för mig och Anders att börja leta efter eget boende. Halvtid, nja. Det skulle nog inte funka med eget då, men jag skulle kunna hjälpa till här hemma. Bidra till hyran och mat och ändå kunna dra ut och roa mig, som att gå ut på krogen eller gå på bio t.ex. Jag vill bara ha svar nu faktiskt, så jag vet.. Så jag vet om jag kan börja planera min framtid. Är så nervös. Vill börja leva mitt liv med Anders ordentligt nu.
 
Nej, godnatt på er fina människor!


The thing that kills me
Publicerat den



I'll be there for you
Publicerat den

Godmorgon allihopa!
 
Just nu sitter jag och kollar på Vänner och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska kunna äta frukost. Jag är så sjukt jävla nervös inför anställningsintervjun. Har varit vaken alldeles för länge, men om cirka en timme kan jag ta en dusch och sen ska jag äta en ordentlig frukost!
 
Jag vet egentligen inte varför jag är nervös heller, eller jo. Jag har svårt att sätta mig in i sociala sammanhang när jag inte känner personerna i sammanhanget. Men, jag ska väl troligtvis klara av det. Har skrivit upp mina frågor flera gånger och måste bara försöka öva in lite "bra svar" till alla frågor som kommer komma upp.
 
Men det är ändå väldigt svårt, eller hur? Att se sig själv på ett positivt sätt och framföra det till någon annan. Att visa upp sig själv, att "sälja" sig själv.
 
Nej, jag bara skriver bara en massa strunt nu. Kanske ska skriva om något vettigare.
Morgondagen kommer nog bli bra vilket som, Emelie hämtar upp mig vid 11-tiden och då åker vi iväg mot Falun för att umgås lite och ha det bra! Sen kl15:00 har jag min anställningsintervju, sen ska jag och Emelie fortsätta umgås och förhoppningsvis kan vi fira! (Beroende på om jag får jobb eller inte!)
 
Sen ska jag och Anders mysa hela kvällen, bara han och jag! Sen, vet jag inte.. Nu ska jag röka sen så ska jag gå och duscha, sen fixa iordning mig.
 
Vi hörs sen!
 
 
 
 


Haha!
Publicerat den

                                 (den här bilden beskriver mig så sjukt bra!)
 
lolsotrue
bästa. sidan. ever.


Your love is my turning page
Publicerat den

GOOOOODMORGON!
 
Sitter uppe nu for one reason! Tänkte åka iväg till affären när dom öppnar, köpa lite godsaker och sen laga en fet frukost åt mitt hjärta! Får se om jag hinner iväg innan han vaknar, hoppas det!
 
Nej, bloggar mer senare! 


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut
Publicerat den

Hej på er allihopa! 
 
Det var sjukt längesen jag bloggade, jag vet. Men nu ska det väl bli lite ordning och reda! Sen jag tog studenten har jag hunnit varit lägerledare, varit på peace and love och funnit en ny hobby. Ska gå in lite djupare på varje sak tänkte jag.
 
Peace and love var väl bra, men det var inte vad jag förväntade mig. Jag har ioförsig bara varit på en festival innan - Getaway 2011- så jag har inte så mycket att jämnföra med. Men jag kände att p&l var för "stort" för mig. Campingen var enorm, man var tvungen att gå långt för att komma till festivalområdet, det var kaos överallt, köer, folk som kissade vart man än gick, etc. Visst, det hör väl till. Men jämnfört med Getaway var detta för stort för mig som sagt, jag är nog mer för dom här mindre, softare festivalerna. 
 
Sen fick jag känslan av att p&l är ett ställe småtjejer åker till för att ha en anledning att supa, klä sig utmanande och släppa loss. Visst, självklart var majoriteten där för musiken och festival-känslan. Jag träffade många som hade den synen på festivalen. Men samtidigt -och det kan inte förnekas- är det många som åker dit för att supa utan föräldrarnas vetande.
 
Men, jag njöt av Melissa Horn som var magisk på scen. Jag njöt av våra trevliga tält-grannar och alla trevlig människor som stannade vid tälten och hälsade. Dock blir det nog inte p&l för mig igen, inte på samma sätt iallafall.
 
Och nu till den här nyfunna hobbyn.. Jag och Anders hade inget att göra på midsommarafton, så vi bestämde oss för att ta vårat pick och pack och dra ut i skogen. Vi hittade efter många om och men ett jättemysigt ställe där vi gjorde upp en eld och lagade mat, vi byggde vindskydd och hade det underbart bara han och jag ute i det vilda!
 
Men efter vidare eftertanke så kände vi att det inte var tillräckligt avlägset, så vi gick längre in i skogen och hittade ett ställe där vi nu håller på att bygger en liten koja och fixar och trixar! Vi har varit ut dit några gånger nu och jag stormtrivs. Det är underbart att vara ute i skogen och naturen och bygga och bara njuta av allt. Tystnaden, men samtidigt alla fågelkvitter är så rogivande. Och efter några timmar i skogen somnar man gott när kvällen kommer! Man bränner även mycket kalorier av att vara ute i skogen och "leka" så som vi gör.
 
Ja, det är väl vad jag har gjort sen skolan tog slut. Eller inte helt och hållet, jag har sökt massa jobb och har haft turen med mig! På torsdag ska jag till Falun på anställningsintervju!! Kan ni tänka er? Inte ens en månad efter studenten och jag har redan ett jobb på G! Känns awesome!! Dock vet jag ju inte om jag har jobbet än eller om jag kommer tacka ja till det, men det känns ändå som en bit på vägen.
 
Prio 1 för mig nu är att hitta ett jobb som kan ge mig möjligheten att försörja mig själv. Och med lite tur kommer detta jobb kunna ge mig den möjligheten. Så på torsdag eftermiddag vet jag om jag kan börja leta eget boende eller inte. Jag håller tummarna!
 
Nej, nu orkar jag inte blogga nå mer. Blev ändå lite text den här gången, hoppas jag har lite läsare kvar?
Ha det bäst så bloggar jag mer imorgon, kram!
 
 
 
 


Utkast: Jul. 06, 2012
Publicerat den

Hejsan! Bloggar från mobilen nu. Så fort jag har ork att sätta mig vid datorn så blir det ett långt inlägg om vad som har hänt senaste veckan och sånt!

Hejdå!