15-07-13<3
Publicerat den

Den 15 juli 2013 är den bästa dagen hittills i mitt tjugoåriga liv<3



Ingen lust
Publicerat den

Hej!
Bloggen hamnar som vanligt i bakgrunden nu. Det är ju sommar för fasiken, då vill man inte sitta vid datorn. Men kan ju säga att jag sitter här rätt mycket ändå, men bloggen finns det inte en tanke på just nu.
 
Ja, nu är det ju redan Juli och jag har hunnit med ganska så mycket!
 
- Fyllde 20 år den 6/6
- Sjöng med "Lila Orkesten" i stadsparken under Nationaldagsfirandet.
- Jobbade som ledare på ett familjeläger
- Varit ner till mormor två gånger
- Jobbat 93 timmar (då har jag inte räknat med cirka 10-15 timmars övertid)
- Firat min lillasyster som fyllt 9 år
 
Och det kommer hända ännu mer! Juli månad är rätt lugn dock, förutom massa jobb. Utöver jobbet ska jag vara hemma, umgås med min älskade sambo och försöka hitta på något med honom när han är ledig!
 
Men i Augusti, då jäklar! Först ska jag jobba på diabeteslägret i år igen! Det ska bli jätteroligt att få träffa alla lägerungarna igen!! Efter det åker jag direkt till Getaway och jobbar där och njuter av festivalen. Efter det har jag ledigt i cirka 2-3 dagar och sen blir det jobb på Rockstad Falun! Så Augusti är fullsmockat. Men det gör inget, det ska bara bli roligt!
 
Nej, nu ska jag diska och sen åka till jobbet!
 


1 juli 2013
Publicerat den

Hjälp. Det är redan juli, tiden går alldeles för snabbt!

Dock känns det som att livet är på rätt väg. För nästan exakt ett år sedan var det inte så. Jag var nybliven student, arbetslös, visste inte vad jag ville med livet. Då ville jag även att allt skulle hända på en gång och att alla beslut skulle göras.

Nu för tiden tar jag var dag som den kommer och en sak i taget. Visst, jag har planer och målsättningar också. Men just nu har jag ett jobb som jag trivs och tjänar tillräckligt med pengar på. Nästa steg är att börja på komvux i höst för att fixa mina betyg. Samtidigt ska jag försöka börja med körkort.

Det är steg ett just nu. Komvux och möjligtvis körkort till hösten, men blir det inte körkort så är det så. Jag hinner med det sen!

Det är inte längre så att jag ligger och grubblar på vad jag vill med livet, för livet rullar faktiskt på bra at the moment!

Vem vet vad som händer 2014? Vad som helst kan hända, men det är långt kvar dit!